JEUGDSOOS TREFPOINT VOORHUIZEN

In Voorthuizen achter dorpshuis het Trefpunt is een mooie eigentijdse jeugdsoos opgericht.

Hier kunnen jongeren in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar elkaar ontmoeten en in een ongedwongen sfeer hun vrije tijd invullen.

Er staan lekkere banken waar ze gezellig kunnen kletsen of een kopje koffie of thee drinken met elkaar.

WAT IS ER TE DOEN?

INLOOP

Van maandag t/m vrijdag kunnen jongeren tussen de 8 t/m 18 jaar na schooltijd, op verschillende dagdelen zowel in de middag als avond binnenlopen. De woensdagmiddag is er speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en de vrijdagmiddag  voor kinderen van 8 t/m 18 jaar.

De andere middagen en avonden zijn er voor de oudere jongeren. De kinderen/jongeren kunnen samen een film of voetbalwedstrijd kijken, gamen, lekker voetballen op de parkeerplaats, de meidenbox met make up en sieraden gebruiken, darten, tafeltennissen, spelletjes spelen, knutselen, rustig chillen of gewoon een ‘praatje maken’.

 

SPORT EN SPEL

We organiseren regelmatig sportactiviteiten zoals bv voetbal, sportclinics en in de wintermaanden een sportinstuif in gymzaal het Trefpunt.  Bij de sportinstuif worden verschillende sporten aangeboden aan kinderen t/m 12 jr onder professionele begeleiding.

 

VOORLICHTINGEN EN PROJECTEN

We organiseren ook diverse voorlichtingen en projecten voor jongeren.
Deze voorlichtingen en projecten zijn er voor bedoelt om ze raad te bieden omtrent maatschappelijke zaken, problemen te voorkomen bij jongeren, maar ook bij problemen die er al zijn. Het zijn educatieve trajecten onder andere gericht op geld, alcohol en drugs, seksualiteit, opvoeding, onderwijs, werk, etc.

 

INCIDENTELE ACTIVITEITEN

Naast alle structurele activiteiten organiseren we ook incidentele activiteiten.Voorbeelden hiervan zijn meidenactiviteiten (sieraden maken, meidenbeautymiddag, knutselen, etc.) en clinics gericht op sport, spel en culturele activiteiten.

Een jongerenwerker, stagiaires en/of vrijwilligers zijn altijd aanwezig voor begeleiding, toezicht, een gesprekje, een lolletje, of mee te doen met 1 van de activiteiten.

Voor bovenstaande activiteiten houdt de  website en het nieuws in de gaten voor o.a. tijdstip en locatie.

Heb jij een leuk idee of wil je eens iets organiseren? Laat het ons dan weten.

OPENINGSTIJDEN TREFPOINT

trefpoint_posters_v3_pagina_1

Adres:

Jeugdsoos Trefpoint Voorthuizen

Roelenengweg 25A

3781 BA Voorthuizen

Telefoon en email van jongerenwerker Tino Jansen:

ocjs-jansent1
Email: t.jansen@barneveld.nl

Tel nr: 06-27441036